Uusi keikkapaikka syksyllä Helsinkiin – sisään jopa 2 000 ihmistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pääkaupunkiseudun musiikin ystävät ovat olleet huolissaan live-esiintymisten tulevaisuudesta Nosturin ja The Circuksen lopettaessa toimintansa. Nyt kaupungin keikkarintamalta kantautuu kuitenkin iloisia uutisia.

Hernesaaressa Henry Fordin kadulla sijaitseva Tapahtumakeskus Telakka alkaa toimia syksystä lähtien keikkpaikkana. Sen suurin tila on iloisesta yllätyksestä ensimmäisenä uutisoineen Rumba-lehden mukaan noin 2 000 henkeä vetävä 1 300 neliömetrin halli. Telakasta löytyy myös kaksi pienempää, 140-150 neliömetrin salia.

Telakka ja The Circus kuuluvatm molemmat nykyisin NoHo Partners -ravintolayhtiölle. Tähän saakka Telakalla on jräejstetty esimerkiksi gaalatilaisuuksia ja messuja. Koronakriisin vuoksi tältä keväältä peruuntuneiden Machine Headin ja Skid Row -yhtyeiden korvaavat esiintymiset on jo siirretty Tapahtumakeskus Telakkaan.