Adele myi asuntonsa – kärsi yli miljoonan tappiot

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Adele on kokenut viime aikoina monia merkittäviä tapahtumia, jotka ovat muuttaneet hänen elämänsä suuntaa. Nainen muun muassa erosi miehestään Simon Koneckista ja nyt hän on joutunut myymään heidän yhteisen kotinsa.

Adele myi Sussexissa sijaitsevan kotinsa, jossa hän asui poikansa Angelon ja entisen miehensä kanssa. Asuntomarkkinat eivät myyntihetkellä olleet kuitenkaan 31-vuotiaan laulajan puolella vaan Adele joutui tyytymään paljon pienempään hintaan kuin jonka hän oli aikoinaan itse maksanut talosta.

Adele sai kodistaan kolme miljoonaa puntaa kun hän itse osti talon vuonna 2017 neljällä miljoonalla punnalla. Maaseudulla sijaitseva talo on ollut myynnissä viime vuoden lopulta lähtien. Talossa on Daily Mail -sivuston mukaan suuri piha, oma tenniskenttä ja kahdeksan makuuhuonetta.