Nicole Coco Austin esitteli Louis Vuittonin hengityssuojaimen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohumalli ja räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin aloitti malliransa yli 20 vuotta sitten ollessaan 18-vuotias teinityttö. Nainen on sittemmin kertonut keksineensä suurikokoisen takapuolen esittelyn jo kauan ennen Kim Kardashanin läpimurtoa. Coco on melko aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän esittelee usein auliisti kurvikasta vartaloaan.

Tällä kertaa 41 vuotta äskettäin täyttänyt Coco esittelee sosiaalisen median seuraajilleen näyttävän vartalonsa lisäksi myös poikkeuksellisen tyylikästä hengityssuojaintaan, sillä se on tehty Louis Vuittonin kuosiin. Punainen hengityssuojain antanee riittävän suojan ainakin Los Angelesin kaduilla kävellessä.

Siviilissä melko tavallista perheenäidin elämää viettävä Coco kertoi taannoin lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla. Hän kertoi rakastavansa imetystä, vaikka sen alussa olikin hieman vaikeuksia. Perheen tuella hän suostui jatkamaan ja sitten siitä tuli ihastuttava rutiini, joka jatkuu yhä edelleen neljän vuoden jälkeen.

Perheenäiti ja povipommi Nicole Coco Austin voitti vuonna 1998 Miss Ujena -kilpailun Meksikossa, jonka jälkeen hän aloitti työuransa Playboy-kartanossa. Sittemmin nainen on nähty muutamissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vuonna 2008 hän poseerasi Playboy-lehden sivuila. Nainen on naimisissa räppäri Ice-T:n, eli Tracy Lauren Marrow’n, kanssa. Pariskunnalla on Chanel-niminen tytär.