Tampereen Kehräsaareen ilmestyi suuri valoteos: ”Selviämme tästä yhdessä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi kärsii parhaillaan muun maailman kanssa pandemian kourissa, joten miljardit ihmiset ympäri maailmaa ovat joko vapaaehtoisessa tai pakotetussa karanteenissa. Suomessa ja monissa muissa maissa työssäkäynti on kuitenkin edelleen sallittua. Kriisiajan tunnelmien keskellä suomalaisiin on pyritty valamaan uskoa valoisasta tulevaisuudesta monin tavoin. Nyt Tampereen keskustaan on ilmestynyt yksi niistä.

Kuva: Annica, Kehräsaari

Tammerkosken partaalla sijaitsevan perinteikkään Kehräsaaren teollisuuskiinteistön Alakosken voimalaitoksen seinään on nyt heijastettu suurikokoisia kuvia, joiden on tarkoitus luoda uskoa tulevaan ja kiittää sairaanhoitajia heidän tekemästään ansiokkaasta ja väsymättömästä työstä suomalaisten terveyden eteen.

Hankkeen ovat mahdollistaneet Profilight Oy, H.Liljeroos Oy / Anton ja Annica sekä Kehräsaaren yhteisö. Staran saamien tietojen mukaan hanke toteutui poikkeuksellisen nopeasti, sillä ideasta valoteoksen toteutukseen kesti vain kolme päivää.

Kuva: Annica, Kehräsaari
Kuva: Annica, Kehräsaari