Kylie Jenner teki sen taas – maailman nuorin itse rahansa ansainnut miljardööri

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kosmetiikkabisneksellä mittavan omaisuuden loihtinut realitytähti Kylie Jenner on toista kertaa peräkkäin maailman nuorin itse omaisuutensa tehnyt miljardööri. Hänen voittokulkunsa on Kylie Cosmetics -tuotemerkin ansiota. Hän on 22-vuotias.

Facebookin perustaja Mark Zuckerbergin omaisuudellaan ohittanut Kylie Jenner nousi jälleen Forbesin maailman rikkaimpien listalle. Kylie Jenner myi 51 prosenttia yrityksestään viime vuoden marraskuussa kauneusfirma Coty Inc:lle. Hänen liiketoimintansa arvo on edelleen noin 1,2 miljardia dollaria.

Kaksivuotiaan Stormi-tyttären äiti on auttanut bisneksillään myös koronaviruksen torjumista. Hänen kosmetiikkatehtaansa on ryhtynyt valmistamaan desinfiointigeeliä ja nainen lahjoitti miljoona euroa terveyshenkilökunnan suojavarusteiden hankkimista varten. Kylie Jenner on aiemmin sanonut, että ei osannut aavistaa kosmetiikkatuotteidensa valtavaa suosiota.