Miley Cyrus makoili bikineissä – upea lomakuva leviää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räväkkä poptähti Miley Cyrus herättää usein keskustelua tyylivalinnoillaan. Viime aikoina tähti on kuitenkin poistunut kotoaan vain pakollisille ruokaostoksille, jotka hän on tehnyt lähinnä mukavissa oloasuissa. Muutama päivä sitten Cyrus ja poikaystävä Cody Simpson kävivät kaupassa kumihanskojen ja hengityssuojaimien kera.

View this post on Instagram

Queen of this Generation. 👑

A post shared by Miley Cyrus (@mileyofficial) on

Nyt Cyrus on kuitenkin julkaissut karanteenikuvien sijaan upean lomakuvan, jossa hänet nähdään nautiskelemassa auringosta niukoissa bikineissä. Jylhissä maisemissa ikuistetun kuvansa yhteydessä Cyrus kertoo olevansa sukupolvensa kuningatar.

View this post on Instagram

i miss going out.. stay safe everyone 💕

A post shared by Miley Cyrus (@mileyofficial) on

Miley Cyrus yllätti faninsa taannoin julkaisemalla näyttävän kuvan, jossa hän poseerasi kylpyhuoneessaan pelkät pikkuhousut jalassaan. Kuvan yhteydessä tähti halusi muistuttaa seuraajiaan pitämään hyvää huolta käsihygieniastaan. Viesti meni varmasti perille.