Räppäri Chynna kuoli 25-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri ja malli Chynna on kuollut vasta 25-vuotiaana. Suru-uutisen paljasti Chynnan manageri. Tähden kuolinsyy ei ole toistaiseksi tiedossa.

Chynna, oikealta nimeltään Chynna Rogers, aloitti uransa mallina 14-vuotiaana tehtyään sopimuksen Ford Modelsin kanssa. Hiphop-uran alkusykäys tapahtui Chynnan tutustuttua ASAP Mob -kollektiivin räppäri ASAP Yamsiin, josta tuli hänen mentorinsa.

Räppäri puhui urallaan avoimesti opiaattiriippuvuudestaan josta hän kertoi myöhemmin raitistuneensa. Chynnan viimeiseksi julkaisuksi jäi tammikuussa julkaistu ja enteellisesti nimetty In Case I Die First. Tähden oli määrä esiintyä Helsingin Kuudennella linjalla maaliskuussa 2018, mutta tapahtuma peruuntui vain paria viikkoa aikaisemmin.

 

View this post on Instagram

sin responsibly 🦇🖤

A post shared by Chynna (@chizzyano) on