Kylie Jenner aloitti TikTokissa – imitoi ensimmäisenä siskoaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TikTok-sovellus on kerännyt paljon suosiota etenkin nuorten keskuudessa. Nyt monet julkisuuden henkilötkin ovat alkaneet siirtymään Instagramista myös TikTokin puolelle ja tekemään huvittavia tanssivideoita faniensa iloksi.

Nyt realitytähti ja kosmetiikka-alan menestyjä Kylie Jenner teki TikTokissa oman debyyttinsä. Nainen on aiemmin jakanut sovellukseen vanhoja videoitaan, mutta nyt hän loihti ihka ensimmäisen oikean TikTok-videonsa. Jenner ei lähtenyt monien muiden tavoin opettelemaan mitään tanssikoreografiaa vaan hän päätti imitoida isosiskoaan Kourtneyta.

Videolla kuullaan ääniraita, jossa Scott Disick ja Kourtney Kardashian käyvät keskustelua. Kinasteleva ex-pariskunta kuullaan taustalla, mutta kuvassa nähdään kuitenkin Kylie Jenner ja hänen äitinsä Kris Jenner. Kris esittää Scottia ja Kylie isosiskoaan.