Olivia Culpo julkaisi kuuman bikinikuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo ei ole hetkeen päässyt tekemään tavanomaisia töitään kuvauksissa, koska hän on ollut kotonaan eristysissä muista. Nyt tähti päätti kuitenkin muistella vanhoja bikinikuvauksia, joissa hän poseerasi kameralle rantavedessä.

Häikäisevän kaunis Olivia Culpo julkaisi hänen 4,6 miljoonan faninsa iloksi kesken bikinikuvauksen otettuja kuvia, joissa nainen poseeraa todella näyttävästi meressä. Kuvissa 27-vuotias Olivia Culpo makoilee vedessä niukka valkoinen toppi ja tangat yllään.

Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyään 27-vuotias kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa.