10 turistia rikkoi karanteenia – poliisi määräsi eeppisen rangaistuksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa miljardit ihmiset ovat parhaillaan eri tasoisissa karanteeneissa joko vapaaehtoisesti tai pakotettuna. Eräs tiukan linjan maista on Intia, jossa poliisit valvovat ulkonaliikkumiskieltoa ja jakavat rangaistuksia välittömästi. Verkossa leviää videoita, joissa poliisit pahoinpitelevät kepeillä ihmisiä, jotka ovat rikkoneet kieltoa.

Nyt intialaiset poliisit ovat huomanneet kuinka kymmenen ulkomaisen turistin ryhmä rikkoi karanteenin määräyksiä. Viranomaiset ottivat turistit kiinni ja päättivät antaa heille saman tien rangaistuksen. Tällä kertaa patukat pidettiin kuitenkin piilossa, sillä rangaistus oli monille koulusta tuttu. Poliisit nimittäin pakottivat turistit kirjoittamaan paperille 500 kertaa ”Anteeksi, että en noudattanut sääntöjä”.

Rishikeshin kaupungissa kiinni jääneessä turistiryhmässä oli ihmisiä Israelista, Meksikosta, Australiasta ja Itävallasta. Intiassa määrättiin maaliskuun lopussa tiukka karanteeni, jossa ihmiset saavat poistua kodeistaan vain välttämättömiä menoja varten, kuten esimerkiksi apteekkiin ja ruokakauppaan.