Ana Braga sekoitti pääsiäispupun ja Playboy-pupun?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa.

View this post on Instagram

I promise you it’ll all workout 🙏🏼❤️

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Tällä kertaa Ana Braga on monien muiden julkkiskaunotarten tavoin esitellyt itseään pääsiäispupuna. Tosin Ana sillä erolla, että hän on riisunut pikkuhousunsa pois ja intiimipaikkojen tilalla on ainoastaan pienikokoisia pääsiäismunia.

View this post on Instagram

Happy Easter everyone 💕

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.