Heidi Klum ei enää tarkkaile syömisiään: ”Pukeudun miten haluan”

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Heidi Klum on tehnyt pitkän uran mallina, minkä vuoksi hän on joutunut vuosikymmenien ajan tarkkailemaan ruokavaliotaan ja syömisiään. 46-vuotias tähti on kertonut olevansa viimeinkin sinut sen kanssa miltä hän näyttää ja iloitsee uudesta terveellisemmästä suhtautumisestaan ruokaan.

Heidi Klum ei enää tee päivätyökseen mallin töitä. Hän poseeraa valokuvaajille satunnaisesti, mutta suurimmat tulot Klum saa kuitenkin tällä hetkellä televisiosta. Sen vuoksi Klum onkin pystynyt hieman löysäämään omaa ruokavaliotaan. Nainen kokee olevansa nykyään myös paljon itsevarmempi kuin aikaisemmin urallaan.

Heidi Klum kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että tarkalla dieetillä oleminen oli hänelle uuvuttavaa. Nykyään hän on iloinen siitä, että hän saa syödä mitä hän haluaa ja pukeutua miten haluaa. Klum on myös huomannut, että hänen on nyt helpompi syödä terveellisemmin kun hän ei noudata tiettyä dieettiä. Hän pyrkii aina valitsemaan terveellisemmän vaihtoehdon asiaa sen enempää miettimättä.