Tori Spelling veloittaa 95 dollaria virtuaalitapaamisesta – fanit närkästyivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Tori Spelling tunnetaan erityisesti roolistaan 1990-luvun suosikkisarjassa Beverly Hills 90210. Nyt tähti on kohahduttanut järjestämällä faneilleen maksullisen virtuaalitapaamisen.

Spelling ilmoitti maanantaina järjestävänsä 20 onnekkaalle fanille meet and greet- tapaamisen etänä. Hän lupasi heille mahdollisuutta ottaa virtuaaliselfieitä ja ladata kopion videopuhelusta jälkikäteen. Hän kuitenkin veloitti tapaamisesta 95 dollaria, mistä fanit eivät olleet innoissaan.

95 dollarin pyytämistä pidettiin ahneena erityisesti aikana, jolloin monet kärsivät talousvaikeuksista ja lukuisat tähdet ovat järjestäneet faneilleen esimerkiksi ilmaisia konsertteja verkossa. Page Six -sivuston mukaan tv-moguli Aaron Spellingin tyttären tiedetään kärsineen vuosien ajan rahaongelmista. Häntä vastaan on esimerkiksi nostettu kahdesti kanne American Expressin taholta maksamattomista luottokorttilaskuista.