Kameran ääni huvitti taaperoa – naurusta ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vauvojen nauru on niin aitoa, että se palkitsee aina roimalla kädellä aikuisen, joka on saanut suloisen hekotuksen vauvassa aikaan. Nyt kuitenkin kamerasta löytyvä yksinkertainen toiminto oli se asia, joka sai pikkumiehen nauramaan isän yllätykseksi.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne kun isä oli huomannut, että kamerasta kuuluva ääni oli alkanut huvittamaan poikaa. Poika istuu videolla kauniin maiseman edessä nurmella ja painelee järjestelmäkameran suljinta. Sulkimesta kuuluva ääni saa pojan nauramaan joka kerta.

Taaperon suloinen nauru kuulostaa aivan siltä kuin se olisi pieni moottori, joka käynnistyy joka kerta kun sulkimen ääni naksahtaa. Videon loppupuolella naureskelun kruunaa vielä huvittava ilme, jolla pikkuinen tuntuu viihdyttävän sekä itseään että isäänsä.