Seksikkäin Talent-tuomari Amanda Holden bikineissä – vei roskat ja asuvalinta sekoitti miesten päät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Amanda Holden nähdään usein näyttävissä ja vartalonmyötäisissä mekoissa, jotka korostavat naisen hoikkaa vartaloa.

View this post on Instagram

I love a freshly mowed lawn 🤣 #StayAtHome #bikini #selfie

A post shared by Amanda Holden (@noholdenback) on

48-vuotias perheenäiti Amanda Holden julkaisee nykyisin sosiaalisessa mediassa kuvia yksityiselämästään melko aktiivisesti, ja tällä kertaa hän on poseerannut upeassa selfiessä bikineissä. Samalla hän on kuitenkin julkaissut kuvat, joissa hänet nähdään viemässä roskia näyttävä vaaleanpunainen iltapuku yllään.