Emily Ratajkowski pesi hampaat suorassa lähetyksessä – some sekosi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu supermalli Emily Ratajkowski on yksi työllistetyimmistä bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Nyt kaunotar esitteli sosiaalisessa mediassa sitä miten hän pesee hampaitaan ja sai fanien päät sekoamaan.

Mallikaunotar harjoittaa miljoonien muiden tavoin tällä hetkellä sosiaalista eristäytymistä kotonaan. Nainen esitteli aiemmin sosiaalisessa mediassa miten hän nosti maljaa itsensä kanssa peilikuvan avulla. Nyt Emily Ratajkowski päätti laittaa Instagramissa suoran lähetyksen päälle ollessaan kylpyhuoneessa.

Emily Ratajkowski todisti videollaan, että hän pystyy tekemään jopa hampaiden pesemisestä seksikästä. Suoran lähetyksen aikana hän vain harjasi hampaitaan, mikä tuntui olevan katsojien mielestä todella kiehtovaa. Malli oli tietenkin pukeutunut seksikkäästi vain lyhyeen toppiin ja tangamallisiin pikkuhousuihin.