Näyttelijä tapasi hyökkääjänsä homosaunassa – suhde vaikuttaa oikeudenkäyntiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositun Empire-draamasarjan näyttelijätähti Jussie Smollett joutui pahoinpitelyn uhriksi Chicagossa viime vuonna, tammikuun lopulla. Pian hyökkäyksen jälkeen väitettiin, että näyttelijä olisi lavastanut pahoinpitelyn saavuttaakseen enemmän julkisuutta. Syytteistä kuitenkin luovuttiin.

Asiaa puidaan edelleen oikeudessa ja nyt on selvinnyt, että Jussie Smollet oli tavannut nigerialaissyntyiset hyökkääjänsä aiemmin Chicagossa olevassa homosaunassa. Miesten tulee esittää henkilöllisyyspaperinsa kylpylässä, joten asia on helposti selvitettävissä.

Avoimesti homoseksuaalin ja tummaihoisen näyttelijä Jussie Smollettin pahoinpitelyä epäiltiin aluksi viharikokseksi. Sen jälkeen paljastui, että pahoinpitelijöinä toimivat hänen omat kuntovalmentajansa. Kuntovalmentajat, veljekset Ambimbola “Abel” Osundairo ja Ola Osundairo, ovat kiistäneet homosaunakytkökset jyrkästi. Homoseksuaalisuus on laitonta Nigeriassa ja siitä voi joutua kivitetyksi hengiltä tai saada 14 vuotta vankeutta, Page Six uutisoi.

Poliisi selvitti nopeasti tapahtuneen jälkeen, että pahoinpitelystä syytetyt nigerialaisveljekset olivat Smollettin tuttuja entuudestaan. Epäiltiin, että Smollett olisi lavastanut oman hyökkäyksensä, koska näyttelijä oli maksanut miehille 3.500 dollaria. Hän kertoi myöhemmin maksaneen summan huumausaineista.