Nyrkkeilijä halusi tukea suosikkiravintolaa – tilasi 640 eurolla ruokaa kotiin

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lukuisat ravintolat ovat koronakriisin vuoksi taloudellisessa ahdingossa. Brittiläinen raskaansarjan ammattilaisnyrkkeilijä Tyson Fury on noussut otsikoihin tuettuaan suosikkiravintolaansa mittavalla tavalla.

Fury tilasi vaimonsa Parisin ja pariskunnan viiden lapsen kanssa sunnuntaina ruokaa Lancashiressä sijaitevasta Manjaros Restaurant -ravintolasta. Tilauksen hinta oli TMZ-sivuston mukaan yhteensä 640 euroa. Lisäksi nyrkkeilijä antoi tippiä 115 euron edestä.

Tilaus piti sisällään muun muassa lampaankyljyksiä, pizzaa, kanaa, katkarapuja, pastaa ja 25 tölkillistä kevytcolaa. Ruokatilauksen suuruudesta huolimatta perhe ilmoitti, ettei heidän kotonaan ollut ylimääräisiä vieraita.

 

Manjaros proud to be fuelling the BEST HEAVYWEIGHT CHAMPION ON THE PLANET !! UTB 🥊🥊

Publiée par Manjaros Restaurant Preston sur Dimanche 12 avril 2020