LEGO valmistaa sairaalatyöntekijöille 13 000 kasvosuojusta päivässä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tanskalainen Lego tunnetaan parhaiten leluvalmistajana, mutta koronakriisin myötä yhtiö on alkanut valmistamaan toisenlaisia tuotteita. Yhtiö käyttää resurssejaan luodakseen suojavarusteita koronapandemian eturintamassa työskenteleville.

Lego paljasti alkaneensa valmistamaan Billundissa sijaitsevassa tehtaassaan kasvovisiirejä tanskalaisille sairaanhoitoalan työntekijöille. Yhtiö kertoo valmistavansa yhdessä päivässä yli 13 000 kasvosuojusta.

Legon Instagramissa julkaistussa kuvassa kiitellään tiimiä ja työntekijöitä jotka ovat tehneet visiirien valmistamisesta mahdollista. Yhtiö paljasti myös viime viikolla lahjoittaneensa 50 miljoonan dollarin edestä rahaa erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille, kuten kriisiaikana lapsille opetusta tarjoavalle Education Cannot Wait -säätiölle.