Sabina Särkkä kuumassa kuvasarjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, mutta viime aikoina kaunotar on nähty lähinnä sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

last pic 🤍 which one is your favorite?

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Kaunotar lomaili taannoin tuoreen aviomiehensä Ossi Kivimäen kanssa Balilla, josta Sabina julkaisi upeita bikinikuviaan. Nyt Särkkä kyselee kuitenkin sosiaalisen median seuraajiltaan mielipiteitä kolmesta upeasta mustavalkoisesta bikinikuvastan, jotka ovat kaikki ikuistettu kuvapäivityksen perusteella Välimerellä.

View this post on Instagram

bikini series 🤍

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on