Emily Ratajkowski yläosattomissa – rajatonta rusketusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu supermalli Emily Ratajkowski on yksi työllistetyimmistä bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Nyt kaunotar esitteli sosiaalisessa mediassa sitä miten hän pesee hampaitaan ja sai fanien päät sekoamaan.

View this post on Instagram

🍋 @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Mallikaunotar harjoittaa miljoonien muiden tavoin tällä hetkellä sosiaalista eristäytymistä kotonaan, josta hän julkaisi äskettäin videon itsestään pesemässä hampaitaan. Nyt kaunotar on julkaissut arkistokuvansa, jossa hän poseeraa yläosattomissa oman brändinsä bikineissä.

Emily Ratajkowski todisti hammaspesu-videollaan, että hän pystyy tekemään jopa hampaiden pesemisestä seksikästä. Suoran lähetyksen aikana hän vain harjasi hampaitaan, mikä tuntui olevan katsojien mielestä todella kiehtovaa. Malli oli tietenkin pukeutunut seksikkäästi vain lyhyeen toppiin ja tangamallisiin pikkuhousuihin.