Isä ja poika tylsistyivät kotona – rakensivat pihalle vaikuttavan BMX-radan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni perhe on joutunut käyttämään mielikuvitustaan ja olemaan todella luovia keksiäkseen kotonaan tarpeeksi tekemistä tylsistyville lapsille. Moni on ostanut leluja, liukumäkiä ja jopa pomppulinnoja. Nyt eräs isä rakensi BMX-radan.

Eräs perheenisä päätti rakentaa BMX-pyöräilyradoille kaipaavalle pojalleen oman radan heidän kotipihalleen. Perhe oli radan rakentamisen aikaan ollut kotonaan eristäytyneinä jo 21 päivää eikä BMX-pyöräilyä rakastava Julian-poika ollut päässyt rakkaan harrastuksensa pariin.

YouTube-videolla nähdään miten vaikuttava rata pihalle on noussut. Kahdeksanvuotias Julian ajaa todella hienosti pyörällä ja selvittää vaikeatkin hyppyrit todella vaivattoman näköisesti. Taustalla kuusivuotias Luke grillaa perheelle makkaroita.