Stephen Kingin Hohdosta HBO-sarja – taustalla megatuottaja J.J. Abrams

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Stephen Kingin Hohto-tarinasta tutussa hotellissa päästään tulevaisuudessa vierailemaan myös tv-sarjan muodossa. HBO suunnittelee kirjan tarinaa laajentavaa Overlook-sarjaa.

Overlook tulee olemaan antologiasarja, jonka jokainen jakso perehtyy riivatun hotellin eri asukkaisiin. Sen taustalla on J.J. Abramsin Bad Robot Productions -yhtiö, jolta HBO on Deadline-sivuston mukaan tilannut kolme uutta sarjaa.

Toinen HBO:n Bad Robotilta tilaama sarja on DC Comicsin sarjakuviin perustuva Justice League Dark. Siinä seikkailevat yhtiön okkultismin ja magian parissa työskentelevät hahmot, kuten John Constantine. Kolmas sarja on Duster, joka kertoo 1970-luvun rikossyndikaatille työskentelevästä pakokuskista.