Kaatokännissä ollut rattijuoppo ojaan Hattulassa – jatkoi ryyppäämistä autossaan ja puhalsi 3,5 promillea

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pääsiäisen pitkät pyhät ja koronapandemian aiheuttama kotikaranteeni on saanut ihmiset tarttumaan herkemmin alkoholiin. Kaikki eivät kuitenkaan ole juopotelleen omassa kodissaan ja osa on lähtenyt humalassa ajelemaan liikenteen sekaan. He ovat vaarantaneet oman ja muiden liikenteenkäyttäjien turvallisuuden.

Yksi näistä antisankareista on kuusikymppinen Hattulassa ajellut mies. Hän oli ajanut autonsa ojaan Mäntymäentiellä. Poliisi epäilee, että mies on jatkanut alkoholin nauttimista autossaan ulosajon jälkeen.

Mies puhalsi seulonta-alkometriin 3,51 promillea. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Yli kolmen promillen humalatila tarkoittaa normaalisti tilaa, jossa ihminen sammuu ja turtuu, eli Hattulan kuljettaja on ollut kirjaimellisesti kaatokännissä.