Kim Kardashian paljasti kauneussalansa – näin meikkaa kylpyhuoneessaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkismaskeeraaja Mario Dedivanovic on noussut julkisuuteen Kim Kardashianin luottomeikkaajana. Dedivanovic tekee Kardashianin meikin aina kuvauksia ja erilaisia tapahtumia varten. Nyt realitytähti esitteli kuitenkin videolla miten hän tapaa itse meikata itsensä.

Kim Kardashian julkaisi omalla YouTube-kanavallaan videon, jossa hän paljastaa kaikki kauneussalansa. Nainen esittelee hänen meikkirutiininsa videolla, jonka päätti hetken mielijohteesta kuvata ollessaan tylsistynyt kotonaan lastensa kanssa. Kaikki alkaa kaunottaren mukaan hyvästä valmistautumisesta, johon kuuluu kosteusvoide ja seerumi.

Videolla 39-vuotias Kim Kardashian paljastaa tekniikat ja tuotteet, joita hän käyttää loihtiakseen kasvoilleen monien ihaileman meikin. Luonnollisesti tähti käyttää paljon oman KKW Beauty -meikkisarjansa tuotteita, mutta mukaan mahtuu myös muutama muu tuote. Myös Kardashianin North-tytär käy tervehtimässä äitiään kesken videon kuvaamisen.