Kohuttu bimbodomina poseeraa uhkeana – rintaliivit jäivät liian pieniksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinissä asuva Ivana Vladislava haluaa näyttää muoviselta nukelta ja silikonibimbolta. Hänellä on järisyttävän suuri rintavarustus ja muhkeat huulet. Hän rahoittaa plastiikkakirurgiset toimenpiteet seksidominan työllä.

Ivana syntyi poikana, mutta aloitti sukupuolen korjauksen 11-vuotiaana. Hän söi aluksi hormoneja, kunnes turvautui lopulta plastiikkakirurgiaan. Nainen esittelee järisyttävän suuria rintojaan mielellään seksikkäiden vaatteiden avulla.

Alle 30-vuotias Ivana Vladislava on ollut lukuisissa kauneusleikkauksissa, joista viisi on muotoillut pelkästään hänen nenäänsä. Seksityöläiselle riittää varmasti asiakkaita, sillä hänen ulkonäkönsä on poikkeuksellisen yliampuva. Hänellä on 171.000 seuraajaa Instagramissa.