Caitlyn Jenner innoissaan Harryn ja Meghanin uudesta elämästä – haluaa päästä pian ystäväpiiriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian Malibussa asuva Caitlyn Jenner ihailee suuresti Yhdistyneen kuningaskunnan hovin elämää. Hän fanittaa erityisesti Sussexin herttuapari Harrya ja Meghania. Caitlyn on onnellinen pariskunnan muutosta Pohjois-Amerikkaan.

Nyt Caitlyn suunnittelee järjestävänsä kuninkaallisen illallisen ja kutsuu parin nauttimaan ateriasta. Hän haluaa epätoivoisesti viettää aikaansa Harryn ja Meghanin kanssa, ja suunnittelee erilaisia hyväntekeväisyystempauksia. RadarOnline kertoo 70-vuotiaan Caitlynin ja hänen 23-vuotiaan tyttöystävänsä Sophia Hutchinsin haaveilevan ystävyydestä Harryn ja Meghanin kanssa.

– Ajatus ei ole mahdoton, sillä näyttelijätär Meghanin on kerrottu puolestaan ihailevan Caitlyn Jennerin rohkeutta olla oma itsensä. Hän seurasi myös äskettäin Caitlynin tähdittämää realitysarjaa I’m A Celebrity… Get Me Out of Here!, lähipiiristä kerrotaan.