Sirkusesiintyjän hämmentävä tempaus – 100 metriä takaperin korollisilla rullaluistimilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen sirkustaiteilija on rikkonut ennätyksen, jollaista harvalle tulisi todennäköisesti edes mieleen yrittää. Hän kiiti takaperin korollisilla rullaluistimilla.

Bianca Rossini luisteli koroilla varustetuilla korkorullaluistimillaan 100 metrin matkan. Hän saavutti maaliviivan 21,52 sekunnissa ja sai nimensä Guinnessin ennätystenkirjaan. Hän tuli nimittäin rikkoneeksi jo valmiiksi hämmentävän tempauksen nopeusennätyksen.

Rossini on kokenut taitoluistelija, ja hän harjoitteli temppua varten viikkojen ajan. Naisen mukaan eniten työtä vaati yli 12 sentin korkoihin totuttelu. Takaperin luistelu ei sen sijaan tuottanut Rossinin mukaan ongelmia, ja hän jopa kertoo sen sujuvan häneltä eteenpäin luistelua helpommin.