93-vuotias pyysi olutta ikkunaan kiinnitetyssä lapussa – sitten sitä tuli valtaisa määrä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oispa kaljaa -meemi on epäilemättä ollut useiden suomalaisten mielissä viime viikkojen tapahtumien ansiosta. Samanlainen toive oli myös eräällä yhdysvaltalaisella vanhuksella, jonka oluenhimoon vastattiin hauskalla tavalla.

Pennsylvanian Seminollessa sauva 93-vuotias Olive Veronesi oli kiinnittänyt kotinsa ikkunaan lapun, jossa hän ilmoitti tarvitsevansa lisää olutta. Kuva kotiinsa eristäytyneen naisen samaistuttavasta toiveesta levisi nopeasti viraalina. Lopulta siihen vastattiin.

Yhdysvalloissa suosittua Coors Light -olutta valmistava yhtiö toimitti Veronesin ovelle 150 tölkillistä olutta. Vanhus vastasi eleeseen pitelemällä ovellaan Coors-tölkkiä ja uutta lappua, jossa hän ilmoitti saaneensa lisää olutta.