Huumepäissään ja ilman ajokorttia – sama mies kolme kertaa poliisin haaviin pääsiäisenä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sama kuljettaja jäi kiinni kolme eri kertaa autolla ajosta ilman ajo-oikeutta ja huumausaineen vaikutuksen alaisena Rovaniemellä pääsiäisen aikana. Ensimmäinen kerta oli perjantain ja lauantain välisenä yönä Viirinkankaalla kello kahden maissa.

Poliisit pysäyttivät henkilöauton, jonka kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti positiivista. Sama mies pysäytettiin lauantai-iltana Rovaniemen Kajaanintiellä. Hänellä ei ollut edelleenkään voimassa olevaa ajo-oikeutta ja huumausainetestin tulos näytti positiivista.

Hänet pysäytettiin kolmannen kerran Rovaniemen keskustassa sunnuntai-iltana. Ajo-oikeutta ei ollut, mutta huumausainepikatesti näytti positiivista jälleen. Autossa oli myös väärät rekisterikilvet.