Laihdutusleikkaus auttoi – realitysarjan sisko paljasti uuden vartalonsa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavalla esitetään Amy ja Tammy Slatonin tähdittämää televisiosarjaa. Sarjassa seurataan vakavasti ylipainoisten sisarusten laihdutusurakkaa. He painavat ohjelman alkaessa yhteensä 450 kiloa, eli 1.000 paunaa.

Amy Slaton on päässyt lihavuusleikkaukseen ja onnistunut karistamaan sen ansiosta yhteensä 45 kiloa. Hän on päättänyt esitellä hoikistunutta vartaloaan sukulaisille ja ystäville ensimmäisen kerran leikkauksen jälkeen. Tulokset ovat mahtavia, vaikka matkaa ihannepainoon riittää vielä. Hän haluaa seuraavaksi tulla raskaaksi.

Liikalihavuus on yleensä epäterveellisten elämäntapojen aiheuttama tila. Osa ihmisistä syö liikaa tunneperäisten ongelmien vuoksi. Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton ovat noin kolmekymppisiä ja kovasanaisia naisia. 1000-lb Sisters -sarjaa esitetään Yhdysvalloissa.