Seth Rogen viettää karanteenia. ”Olen polttanut jumalattoman määrän pilveä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten moni muukin, on näyttelijä ja koomikko Seth Rogen viettänyt viime viikot eristäytyneenä kotonaan. Hän paljastaa kuluttaneensa aikaa runsaiden kannabismäärien parissa.

Rogen vieraili taannoin etänä Jimmy Kimmel Live -keskusteluohjelmassa. Tähden mukaan tilanne ei ole hänelle niin paha kuin monille muille, ja hän toteaakin tavallaan viettäneensä sosiaalista eristäytymistä jo vuodesta 2009 saakka.

– Olen harrastanut savitöitä ja keramiikkaa. Olen polttanut jumalattoman märän pilveä ollessani karanteenissa. Enemmän kuin normaalisti, Rogen avautui.

Koomikko kuvaili kannabista itselleen välttämättömäksi tarpeeksi koronakriisin keskellä. Taannoin 38 vuotta täyttänyt Rogen myös paljasti ystäviensä toivottaneen onnitteluja ajamalla hänen kotinsa ohi. Tähden mukaan läheisten näkeminen 15-25 sekunnin ajan riitti hänelle mainiosti.