Aaron Carterin paljasti tulevansa isäksi – tyttöystävä raskaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aaron Carter muistetaan vuosituhannen vaihteen lapsitähtenä ja Backstreet Boysin Nick Carterin pikkuveljenä. Viime vuosina tähti on ollut otsikoissa musiikkiuraansa enemmän päihde- ja mielenterveysongelmien vuoksi.

Nyt Aaron Carter on yllättänyt faninsa paljastamalla tulevansa isäksi. Hänen tyttöystävänsä Melanie Martin nimittäin odottaa pariskunnan ensimmäistä yhteistä lasta. Pari paljasti uutisen Instagram Livessä.

– Meille on tulossa lapsi. Tulen olemaan varmasti kiireinen isä, Carter ilmoitti.

32-vuotias Aaron Carter kertoi myöhemmin People-lehdelle lapsen olevan juuri sitä, mitä pariskunta haluaa. Tähden mukaan hän haluaa olla hyvä isä, ja kuvailee myös musiikki- sekä vaateuransa olevan parhaillaan hyvällä mallilla.