Argentiinan ralli peruttiin – kuljettajat kilpailevat nyt WRC 8 -rallipelissä

Digi Pelit Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainvälisen autourheiluliitto FIA:n nuorten kuljettajien mestaruus ratkaistaan huomenna 23. huhtikuuta kello 22.00 Suomen aikaa. Nuoret lupaukset ottavat silloin toisistaan mittaa WRC 8 -ajopelissä, koska koronaviruksen takia tälle viikolle suunniteltu Argentiinan ralli on jouduttu perumaan. Yksitoista kuljettajaa kilpailee nyt virtuaalisesti.

Rallin perumisen vuoksi yksitoista WRC 2-, WRC 3- ja FIA Junior WRC -kuljettajaa ratkaisee nyt keskinäisen paremmuutensa virtuaalisilla ralliradoilla. Karsinta-ajoista parhaiten selvinneet kuljettajat ajavat vastakkain toisiaan vastaan. Neljästä parhaasta ajajasta koostuvat semifinaalikisat käydään tänään kello 22.00 Suomen aikaa, ja tästä vuorokautta myöhemmin nähdään varsinainen finaali.

WRC 8 on kansainvälisen autourheiluliiton virallinen rallipeli ja sisältää ajankohtaiset tiedot kauden 2019 kuljettajista ja tiimeistä. Entistä näyttävämpi peligrafiikka, tarkemmin nuotitettu kartanlukija, ja monipuolisempi urapelitila ovat olennaisia tekijöitä rallipelissä. WRC 9 -rallipeli julkaistaan sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 3. syyskuuta 2020.