Eva Longoria paljasti somessa: ”Minä harmaannun!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Eva Longoria meni pari vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa. Täydelliset naiset -televisiosarjasta tutuksi tullut Longoria sai myös esikoisensa miehensä kanssa kesäkuussa 2018 kun heidän perheensä kasvoi Santiago Enrique -nimen saaneella pojalla.

Nyt 45-vuotias Hollywood-tähti on alkanut huomaamaan hänen ulkonäössään selviä ikääntymisen merkkejä. Eva Longorian hiukset ovat alkaneet harmaantumaan, mutta nainen on kuitenkin päättäväisesti aikonut piilottaa vielä toistaiseksi luonnollisen harmaan sävyn hiuksistaan.

Eva Longoria esitteli nyt hänen Instagram-kanavallaan seuraajilleen hänen tyvikasvuaan, joka on jo sosiaalisen eristäytymisen vuoksi ehtinyt kasvamaan melko pitkäksi. Longoria näyttää, että hänen oma hiusten värinsä on nykyään hehkuvan hopea. Tähti kuitenkin piilottaa harmaan värin vielä suihkeella, jolla hän saa tyvikasvun nopeasti piiloon.

View this post on Instagram

@lorealparis

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on