Katy Perry jätti hyvästit kissalleen: ”Kitty Purryn yhdeksäs elämä päättyi”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja Orlando Bloom odottavat tällä hetkellä esikoistaan. Raskaana oleva tähti on nauttinut olostaan koronavirustilanteen vuoksi kotonaan ja joutunut muiden tavoin perumaan kaikki menonsa. Nyt Katy Perry julkaisi Instagram-kanavallaan suru-uutisen ja ilmoitti hänen rakkaan lemmikkinsä menehtyneen.

Katy Perryn vanha Kitty Purry -niminen kissa menehtyi sunnuntaina. Nainen toivotti rakkaalle lemmikilleen makoisia lepohetkiä lohimedaljonkien ja tonnikalatartarien päällä suloisessa kissanminttutaivaassa.

Katy Perry kertoi tavanneensa Kitty Purryn ensimmäistä kertaa kun se kiipesi 15 vuotta sitten naisen silloisen poikaystävän asunnon ikkunasta sisälle. Kissa odotti pentuja ja Katy Perry otti heti kissan lemmikikseen. ”Kaksi pentuetta ja monta kuuta myöhemmin Kitty Perrystä tuli monien maskotti. Ilmoitan surullisena, että Kittyn yhdeksäs elämä päättyi eilen”, naistähti ilmoitti sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

This deeply saddens me to say, and I’m struggling to find the right words. Last night I had to say goodbye to my favorite little purr. I am heartbroken at this sudden loss. Kitty had an unbelievable life, and was nothing but love throughout. I’m incredibly lucky to have had her in my life these past few years. She had character and heart like no other animal I knew. I’m already missing the simple pleasures of her jumping into my lap, her constant purring, and her frequent disobedience to any rule I attempted to make for her. I know she will be deeply missed by anyone who had the pleasure of meeting her. I’ll never forget how much love and joy you brought to me. I love and very much miss you, Kitty.

A post shared by Gareth Walters (@garethwalters) on