Kuvasta väitellään nyt kiivaasti somessa – onko ruokailuvälineiden järjestys oikea?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netissä kinastellaan parhaillaan siitä, kuinka ruokailuvälineet tulisi panna lokerikkoonsa. How to DAD on julkaissut Facebookissa kuvan, jossa ruokailuvälineet ovat hänen mukaansa oikeassa järjestyksessä.

Hänen mielestään oikea järjestys on veitset, haarukat ja lusikat. Jan Liggins -niminen netinkäyttäjä ihmettelee, miksi ruokailuvälineitä ei säilytettäisi samassa järjestyksessä kuin ne katetaan pöytään: Haarukat, veitset ja lusikat. Mihin ryhmään sinä kuulut?

Jotkut ovat kommentoineet kuvaa, että ruokailuvälineiden järjestyksellä ei ole varsinaisesti mitään väliä. Osa on pannut merkille, että veitsiä on aina muita ruokailuvälineitä vähemmän. Niitä saattaa kadota mystisesti esimerkiksi pizzalaatikoiden mukana.

Don’t be an animal- it’s knives then forks then spoons. There is no other way #cutlerychat

Publiée par How to DAD sur Vendredi 17 avril 2020