Kylie Jenner nauttii uima-altaallaan – esitteli bikinivartaloaan somessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja bisnesnainen Kylie Jenner on kertonut aiemmin miten hän pitää kaksivuotiaan tyttärensä tyytyväisenä sosiaalisen eristäytymisen aikana kotonaan. Kylie Jenner asuu tyttärensä Stormin kanssa suuressa kartanossa, joten lapsella on yllin kyllin tilaa liikkua. Nuori äiti on myös myöntänyt hankkineensa kotiin kaikki mahdolliset lelut ja tarvikkeet, joilla lasta voi ulkona viihdyttää.

Kylie Jennerin mukaan hän viettää lapsensa kanssa nyt mahdollisimman paljon aikaa ulkona leikkien. Tyttö viihtyy päivisin etenkin heidän omalla uima-altaallaan, jonka edustalla makoileminen tuntuu olevan myös 22-vuotiaan Kylie Jennerin lempipuuhaa.

Kylie Jenner julkaisi hänen 171 miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi itsestään kuvan, jossa nainen makoili aurinkotuolilla. Kaunotar otti aurinkoa uima-altaansa vieressä ja näytti nautiskelevan lämmöstä beigen värisissä bikineissä, jotka imartelivat tähden kurvikasta vartaloa.

Kylie Jenner / Instagram