Mies avasi 25 vuotta vanhan Spiderman-pastatölkin – sisältöä kannattaa tuskin syödä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut tölkkiruoat voivat säilyä syömäkelpoisina vuosienkin ajan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että aivan kaikkia keittiön kaapin perukoille unohtuneita tölkkejä kannattaisi alkaa availemaan edes hädän hetkellä.

Twitter-käyttäjä Dinosaur Dracula oli löytänyt vuodelta 1995 peräisin olevan, avaamattoman tölkin Spider-Man -pastaa. Hän päätti avata ruostuneen tölkin nähdäkseen kuinka hyvin tölkin sisältö oli säilynyt 25 vuoden ajan. Mies vitsaili viraalina levinneissä twiiteissä pelänneensä pastan mutatoituneen joksikin eläväksi ja vihamieliseksi.

Aivan toteen ei Dinosaur Draculan pelko käynyt, vaan 400 gramman pasta-annos oli muuttunut mädäntyneeksi ja kutistuneeksi ruskeaksi massaksi. Hän kykeni kuitenkin juuri ja juuri erottamaan pilalle mennestä pastasta Hämähäkkimiehen muodon. Syömään Twitter-käyttäjä ei onneksi päätynyt syömään tölkin sisältöä.