Antti Holma pakarat paljaana – ilmaisi mielipiteensä jättiavustuksista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Antti Holma on osallistunut viime päivinä suomalaisia puhuttaneeseen Business Finlandin jakamiin korona-avustuksiin. Hän on vitsaillut asialla julkaisemalla kuvan paljaista pakaroistaan.

– Olen kiitollinen 100.000 euron yritystuesta, jonka sain Pyllyensser Oy -konsulttiyritykselleni, joka auttaa peppu- ja pyllypainotteisia instagramvaikuttajia näinä vaikeina aikoina. Moni unohtaa että meilläkin on hankalaa, emme saa ilmaisia hotelleja tai joogatrikoita enää entiseen malliin. Tämäkään peppukuva ei ole kaupallinen yhteistyö vaikka kuinka myin mainospaikkaa pakaraan, Antti Holma kirjoittaa kuvaan.

Antti Holma on tunnettu suorasukaisen ronskista huumoristaan. Suomessa on arvosteltu viime päivinä Business Finlandin jakamia maksimiavustuksia esimerkiksi Huono Äiti -blogin sosiaalisessa mediassa toimivalla Sari Helinin yritykselle sekä Postin toimitusjohtajan Turkka Kuusiston konsulttiyritykselle.