Kissan käytös ihmetyttää – pitää omistajasta kiinni hampaillaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa nähtävien videoiden perusteella on voitu nähdä, että myös aivan terveiden lemmikkien leikit saattavat toisinaan äityä niin riehakkaiksi, että kiltitkin koirat ja kissat voivat päätyä näykkimään omistajiaan. Näykkiminen voi kuitenkin tapahtua leikin tiimellyksessä ja johtua eläinten nuoresta iästä ja siitä, että ne eivät ole vielä oppineet pentuajan puremisesta pois.

Nyt YouTube-videolla ihmetystä aiheuttaa kuitenkin kissa, joka ei päästä lainkaan omistajastaan irti. Nainen on alkanut kuvaamaan videolle kissaansa, joka on alkanut puremaan häntä kädestä. Vaikuttaa siltä, että lopulta lemmikin omistaja itsekin yllättyy siitä, että kissa ei suostu päästämään naisesta irti.

Videolla nähdään, että kissalla on tiukka ote naisen kädestä, jonka ihoa se pitää hampaidensa välissä. Kissalla on keskittynyt ilme ja sen korvat ovat luimussa takana, mikä näyttää kommentoijien mukaan siltä, että kissa olisi oikeasti vihainen. Joku epäilee myös, että kissa on villiintynyt tai se on saanut rabieksen.