Madonna tanssi keittiössään – fanit ihmettelivät suurta ihmismäärää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronapandemian alussa popin kuningatar Madonna ihmetytti fanejaan erikoisella videolla, jossa hän makasi kylpyammeessa ja kertoi, mikä viruksessa on hienoa. Naisen mielestä koronaviruksen hyvä puoli oli se, että se teki jokaisesta ihmisestä tasavertaisen.

Nyt 61-vuotias popin kuningatar julkaisi Instagram-kanavallaan hyväntuulisen videon, jossa hän pitää hauskaa lastensa kanssa. Madonna on järjestänyt keittiöönsä bileet ja tanssii melko suuren seurueensa kanssa. Madonna itsekin toteaa tanssivansa melko hyvin siihen nähden, että vain toinen hänen jaloistaan on terve.

Madonna on videonsa yhteydessä kehottanut seuraajiaan pysymään turvassa ja kotonaan. Moni kommentoija on toivottanut supertähdelle samaa ja myös toisaalta ihmetellyt sitä miten suuri joukko ihmisiä naisen kotona on.