Sofia Richien bikinivartalo kuin päiväunista – kuin fitness-tähdillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Lionel Richien mallina työskentelevä tytär Sofia Richie on seurustellut pari vuotta realityjulkkis Scott Disickin kanssa. 21-vuotias kaunotar on viettänyt viime viikkojen ajan erityisen paljon aikaa kahdestaan poikaystävänsä kanssa eristäytyessään muista kotona.

Viime päivien aikana Sofia Richie ja Scott Disick ovat poistuneet kotoaan rannalle. Pariskunnan on nähty useana päivänä viettävän lämmintä ja aurinkoista päivää Malibun hiekkarannalla. Moni on huomannut etenkin Richien tyrmäävän vartalon, josta nuori nainen pitääkin hyvää huolta.

Sofia Richie on julkaissut sosiaalisessa mediassa usein treenejä, joita hän on nyt kotonaan tehnyt. Rannalla otetuista paparazzien nappaamista kuvista käykin hyvin ilmi, että treenit ovat purreet hyvin. Naisen lihaksikkaita jalkoja ja näyttäviä vatsalihaksia ei pysty olemaan huomaamatta.