Alicia Silverstonea haukuttiin lihavaksi – muistelee nyt menneitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosina suurta suosiota nauttinut näyttelijä Alicia Silverstone on viettänyt viime vuodet hiljaiseloa perustettuaan perheen. Hänet tunnetaan muun muassa elokuvista Clueless ja Batman & Robin. Hän muistelee takavuosina kohtaamaansa arvostelua.

The Guardian kertoo Alicia Silverstonen olevan surullinen kuultuaan vartalonsa olevan liian lihava Batgirlin rooliin vuonna 1997. Hän oli nuori ja tiesi, että lehdistön häntä kohtaan osoitettu haukkuminen oli asiatonta. Ennen ei puhuttu kehopositiivisuudesta, vaan ihmisiä sanottiin suoraan läskiksi. Batgirlistä tuli Fatgirl.

Alicia Silverstone meni vuonna 2005 naimisiin pitkäaikaisen poikaystävänsä Christopher Jareckin kanssa. He tapasivat toisensa vuonna 1997 elokuvateatterin edustalla. Pariskunnalla on kahdeksanvuotias Bear Blu -niminen poikalapsi. Silverstone on intohimoinen vegaani ja valmistaa terveellisiä ruokia perheelleen.