Kiusattu Corona-poika lähetti Tom Hanksille koskettavan kirjeen – supertähti reagoi heti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

8-vuotias australialaispoika on joutunut kiusaamisen kohteeksi harmillisella tavalla ajankohtaisen nimensä vuoksi. Lapsen nimi sattuu nimittäin olemaan Corona De Vries.

Corona lähestyi hiljattain covid-19 -taudista parantunutta Hollywood-tähteä, Tom Hanksia kirjeellä, jossa hän kyseli näyttelijän vointia. Lapsi myös kertoi rakastavansa nimeään mutta kertoi joutuneensa sen vuoksi kiusatuksi koulussa. Muut lapset haukkuvat häntä koronavirukseksi.

Hanks vastasi kirjeeseen nopeasti. Tähti kertoi parantuneensa jo sairaudesta mutta kertoi lapsen kirjeen tehneen hänen ja vaimonsa voinnistaan vielä paremman. Hanksin mukaan Coronan kruunua tarkoittava nimi on ainutlaatuinen.

Näyttelijä lahjoitti lapselle yhden kirjoituskoneistaan. Hän kertoi uskovansa australiassa hänen mukanaan olleen Corona-merkkisen kirjoituskoneen sopivan pojalle. Independent-lehden mukaan Hanks pyysi poikaa kirjoittamaan hänelle seuraavan kirjeensä uudella kirjoituskoneellaan.