Mies toteutti vaimonsa haaveen – muutti kirjahyllyn salaoveksi

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kirjahyllyjen takaa paljastuvat salakäytävät ovat tuttuja erilaisista mysteeritarinoista. Eräs Yhdysvaltojen Minnesotassa asuva pariskunta päätti luoda elämäänsä jännitystä rakentamalla salaisen oven omaan kotiinsa.

Carrie Dorr kertoo pyytäneensä aviomiestään Kyleä toteuttamaan epätavallisen karanteeniprojektin. Hän halusi muuttaa pariskunnan ylimääräisen makuuhuoneen oven salaoveksi. Kyle ryhtyi toimeen, ja pian huoneen sisäänkäynti oli naamioitu kirjahyllyksi näyttävällä tavalla.

Aitoon salakäytävätyyliin täytyy ovi avata yhtä kirjahyllyssä esillä olevista kirjoista. Lopputulosta esiteltiin Facebookin DIY on a Budget -ryhmässä, jossa sekä ideaa että lopputulosta hehkutettiin upeaksi.

The quarantine projects continue! Who hasn't dreamed of having a hidden door to a secret room?! Bucket list item… officially checked off the list ✔Hand crafted by Kyle Dorr

Publiée par Carrie Dorr sur Samedi 11 avril 2020