Natalie Imbruglia tuli äidiksi 45-vuotiaana – sperma tuli luovuttajalta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialainen laulaja Natalie Imbruglia tuli monille tunnetuksi hänen Torn-nimisestä hitistään, jonka julkaisusta on kulunut jo yli 20 vuotta. Tähti on nyt palannut studioon tekemään jälleen uutta musiikkia. Hän tuli myös viime lokakuussa äidiksi synnytettyään esikoispoikansa Maxin.

Natalie Imbruglia täytti hetki sitten 45 vuotta. Laulajalla oli hieno koti, hyvä ura ja paljon hyviä ystäviä elämässään, mutta silti naisesta oli tuntunut, että jotain puuttui hänen elämästään. Imbruglia huomasi haluavansa perheen, mutta hänen elämässään ei päätöksentekohetkellä ollut kuitenkaan kumppania.

Natalie Imbruglia päätti toteuttaa haaveensa lapsesta yksin. Nainen tuli raskaaksi lahjasiittiöillä ja kiittikin taannoin sekä hedelmöityshoitoja että sperman luovuttajaa hänen raskautensa mahdollistamisesta. Imbruglia on kommentoinut Daily Mail -sivuston mukaan, että hän on tottunut tekemään yksin asioita, joita moni ei pidä mahdollisina. Lapsen hankkiminen hänen iässään ilman kumppania oli tähden mukaan yksi tälläisistä asioista.  Laulajan mukaan äitiys on taianomaisin asia mitä hän on saanut kokea.