Olympiauimari harjoittelee karanteenissa – omassa keittiössään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläinen olympiauimari Julija Jefimova on julkaissut Instagramiin videon, jolla näyttää uimaharjoituksia keittiössä. Karanteeni on luonut haasteelliset olosuhteet myös urheilijoille, joiden kisakausi on katkolla ja harjoituspaikat kiinni.

Jefimova on kolminkertainen olympiamitalisti, kuusinkertainen maailmanmestari ja seitsenkertainen Euroopan mestari. Nyt 28-vuotias uimari on joutunut ylläpitämään kuntoaan kotioloissa. Hän suorittaa uimaharjoituksiaan keittiön saarekkeen päällä.

Jefimovan keskivartalon hallinta on huikeaa, sillä jokainen voi kokeilla samanlaisia liikesarjoja itse. Urheilijat ovat joutuneet keksimään vaihtoehtoisia tapoja treenaamiseen kuntoilupaikkojen ollessa kiinni ympäri maailmaa.

View this post on Instagram

☀️😎

A post shared by Yuliya Efimova (@pryanya93) on