Josie Cansecon paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille.

View this post on Instagram

so grateful for the sun right now🌻☀️ n also @samdameshek💛

A post shared by 🤍 (@josiecanseco) on

Tällä kertaa nuori mallikaunotar on pulahtanut uimaan ohuessa valkoisessa topissa, joka kastuttuaan paljasti hieman liikaa sisältöään. Siitä huolimatta tai juuri siksi Josien kuvat päätyivät sosiaaliseen mediaan hänen seuraajiensa iloksi.

View this post on Instagram

better days :(

A post shared by 🤍 (@josiecanseco) on

22-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.