Lisää romantiikkaa parisuhteeseen kotioloissa – näin treffit loihditaan ilman ravintolaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koronaviruksen aiheuttamalla eristäytymisellä on huomattu olevan monenlaisia vaikutuksia ihmisiin. Se on muun muassa nostanut kondomien myynnit taivaisiin, mutta aiheuttanut myös paljon avioeroja.

Parisuhteeseen kannattaa yrittää panostaa vaikka romanttisia treffi-iltoja ei pystykään nyt viettämään kaupungilla tai ravintoloissa. Sen vuoksi eräs pariskunta päättikin järjestää treffit kotiinsa omaan olohuoneeseensa ja testata, että pystyykö arjen tuntua paeta ilman omasta asunnosta poistumista.

Pariskunnasta toinen oli vastuussa ruoasta ja valmisti kolmen ruokalajin illallisen. Toinen puolestaan vastasi olohuoneessa tunnelman luomisesta ja kattoi pöydän. Hän lisäsi romantiikkaa vielä kirjoittamalla puolisolleen romanttisia viestejä, minkä lisäksi hän koristeli pöydän kukilla ja kynttilöillä. Pariskunta huomasi piristyneensä treffikokemuksesta, minkä vuoksi he suosittelivat sen kokeilemista lämpimästi myös muille pariskunnille.